O nama

ErgoCorp d.o.o. iz Velike Kopanice bavi se poslovima graditeljstva. Od osnutka djeluje uz glavnu karekteristiku: visoka kvaliteta izvedenih radova, što je vidljivo iz zadovoljstva naših naručitelja radova. Poduzeće nastupa na tržištu kao izvođač radova.

Obavljamo: izgradnju roh bau sa dogovorenim stupnjevima gotovosti, izgradnja objekata ključ u ruke, iskopi, a u sklopu izgradnji objekata mogu se dogovoriti i završni, fasadarski radovi, popločavanje i uređenje okućnice…

U svojm poslovanju smo skoncentrirani na narudžbu ili projekt koji želimo izvesti maksimalno kvalitetno. Gradnja se kuća ne događa svaki dan i zadire duboko u kućni budžet, stoga želimo maksimalno korektno odgovoriti na ukazano povjerenje. Vodimo brigu i oko novih tehnologija u graditeljstvu, te primjenjujemo one koje će doprinijeti kvaliteti izgradnje.

Zadovoljni naručitelji su osnovni pokazatelj uspješnosti i kvalitete našeg rada.

Poslovna politika tvrtke zasnovana je na neprestanom unapređenju kvalitete izvedenih radova, korištenju suvremene tehnologije, ugradnji najkvalitetnijih materijala, poštovanju rokova završetka radova, te korektnom odnosu prema naručitelju radova kao i prema dobavljačima materijala.